Allikas: Nadja koogid
120 g võid
200 g suhkrut
4 muna
1 kg kohupiima
40 g tärklist
1 tl vanillisuhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
poole sidruni koor
2 spl kakaod
Sega omavahel tärklis, vanillisuhkur ja küpsetuspulber. Vahusta või suhkruga ja lisa ükshaaval munad. Sega kuivaineseguga ning lisa kohupiim ja riivitud sidrunikoor. Sega kõik ühtlaseks massiks. Tõsta kolmandik tainast teise kaussi ja lisa kakaopulber. Võta 12 väikes keeksivormi ning kata küpsetuspaberiga. (Muffinipann ajab asja samamoodi ära.) Vormi põhja suru kakaotainas, ülejäänud tainas pane peale. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.
Nadja soovitab kaunistada kirsimoosi ja kirssidega, aga neid mul polnud, seega ajasin läbi külmutatud vaarikatega, mis oma hapususega tasakaalustasid ideaalselt magusa koogikese.
Nadja soovitab kaunistada kirsimoosi ja kirssidega, aga neid mul polnud, seega ajasin läbi külmutatud vaarikatega, mis oma hapususega tasakaalustasid ideaalselt magusa koogikese.
No comments:
Post a Comment