Põhi:
130 g võid
300 g digestiivküpsiseid
Täidis:
500 g lahjat kohupiima
400 ml vahukoort
150 g suhkrut
2 spl želatiini + 200 ml apelsinimahla
Kate:
300 g astelpajumarju (mina kasutasin 300 g astelpajumahla)
100 g suhkrut
1 spl tärklist
Purusta küpsised ja seda toasooja võiga. Suru segu 26 cm vormi. Pane želatiin mahla sisse paisuma. Vahusta vahukoor, kohupiim ja suhkur. Lisa kuumalt sulatatud želatiin ning lase külmas vähemalt 2 tundi tarduda.
Purusta marjad suhkruga. (Jäta mõned marjad kaunistuseks.) Lisa tärklis ja keeda segu seni, kuni see pakseneb. Lase segul enne katmist jahtuda. Kaunista marjadega.
Purusta marjad suhkruga. (Jäta mõned marjad kaunistuseks.) Lisa tärklis ja keeda segu seni, kuni see pakseneb. Lase segul enne katmist jahtuda. Kaunista marjadega.
No comments:
Post a Comment